| 03 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Peça teatral Perdón
Peça teatral Perdón

Cultura oferix una proposta d'humor al Teatre Arniches

L'obra Perdón és la història d'un retrobament en clau de comèdia que arriba a Alacant després de recórrer l'Argentina, l'Uruguai i diverses ciutats d'Espanya

| Noel Rodilla Edición Alicante

L’Institut Valencià de Cultura (IVC) oferix la peça teatral Perdón, de la companyia Sutottos, al Teatre Arniches d’Alacant el divendres 15 de desembre, a les 20.30 hores.

Sutottos és una companyia teatral argentina amb més de quinze anys de trajectòria, reconeguda tant pel circuit teatral de Buenos Aires com per la crítica i el públic, que té en la seua producció huit espectacles que han recorregut el país i el món.

Andrés Caminos i Gadiel Sztryk creen, dirigixen i protagonitzen Perdón, la història del retrobament de dos amics de la infància es transforma en una disputa permanent entre els seus egos, els reclams del passat i les frustracions del present. Competències, amors i odis en una hora d’humor desmesurat i absurd.

Perdón va ser coproduïda per la Biennal d’Art Jove de Buenos Aires 2019 i va comptar amb el suport de la sala La Villarroel de Barcelona, la Feria de San Sebastián i la Sala Verdi de Montevideo.

L’estrena es va fer de manera consecutiva a l’Argentina, l’Uruguai i Espanya. L’espectacle va ser nominat als Premis ACE com a millor espectacle d’humor i als Premis Estrella de Mar com a millor comèdia.