| 19 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Passatgers accedint a un avió a Castelló
Passatgers accedint a un avió a Castelló

L'Aeroport de Castelló promou a Routes World noves connexions aèries

Al llarg del certamen, que té lloc a Istanbul, hi ha programada una vintena de reunions amb representants d’aerolínies i aeroports

| Noel Rodilla Edición Castellón

L’Aeroport de Castelló participa en Routes World 2023, la principal fira de connectivitat aèria del panorama internacional, que té lloc entre el 15 i el 17 d’octubre a Istanbul (Turquia).

El director general de Costes, Ports i Aeroports de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori, Vicente Martínez Mus, ha manifestat l’aposta de la Generalitat per “potenciar la connectivitat de l’aeroport, a fi d’atraure-hi més turisme i facilitar la mobilitat dels castellonencs”.

Al llarg del certamen, l’Aeroport té programada una vintena de trobades amb professionals del sector de l’aviació comercial, amb l’objectiu de promoure noves oportunitats de connexió aèria que permeten consolidar i reforçar l’actual oferta de vols.

D’una banda, s’han organitzat reunions amb diverses aerolínies encaminades a aprofundir en els contactes que s’estan mantenint per a l’obertura de nous mercats i el fiançament dels existents.

Així mateix, l’Aeroport de Castelló mantindrà contactes amb representants d’aeroports amb els quals ja hi ha connexió —com ara els de Budapest, Roma o Porto— per a abordar estratègies conjuntes dirigides a fomentar la utilització de les rutes i contribuir a consolidar-les.

L’aeroport de Castelló opera enguany el nombre més gran de rutes regulars de la seua trajectòria, 11 en total, que han suposat que la infraestructura registre les xifres de passatgers més elevades. Entre gener i setembre es comptabilitzen més de 232.000 persones usuàries, la qual cosa ja suposa la millor marca anual de