| 18 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
CEIP 14 de Torrevieja
CEIP 14 de Torrevieja

El Consell autoritza la creació del CEIP número 14 de Torrevieja

El nou centre docent inclou huit unitats d'Educació Infantil i dotze unitats d'Educació Primària

| Noel Rodilla Municipios

El Ple del Consell ha autoritzat la creació del col·legi d'Educació Infantil i Primària número 14 de Torrevieja, que inclourà huit unitats d'Educació Infantil (dos de primer cicle i sis de segon cicle) i dotze unitats d'Educació Primària.

El nou centre es crea per desglossament del CEIP Inmaculada Concepción de la mateixa localitat, i tindrà una capacitat de 36 places per a Educació Infantil de primer cicle i de 150 places per a Educació Infantil de segon cicle, així com de 300 places per a Educació Primària. 

El CEIP número 14 iniciarà les seues activitats este mateix curs, i comptarà amb 10 docents d'Educació Infantil, 11 d'Educació Primària, 2 d'Educació Primària d'Anglés, 2 d'Educació Física, 1 de Música, 1 de Pedagogia Terapèutica, 1 d'Audició i Llenguatge i 1 d'Orientació Educativa.

La posada en funcionament i el manteniment durant el curs escolar 2023-2024 de les unitats de primer cicle d'Educació Infantil d'este centre serà finançada pel Pla de recuperació, transformació i resiliència, component 21, modernització i digitalització del sistema educatiu, inclosa l'Educació Primerenca de 0-3 anys. 

Es tracta d'un pla del Ministeri d'Educació i Formació Professional, d'impuls a l'escolarització en el primer cicle d'Educació Infantil, amb noves places de titularitat pública i amb càrrec al Mecanisme de Recuperació i Resiliència (MRR), finançat per la Unió Europea – Next Generation EU.

El nou centre educatiu està situat al carrer de los Jazmines, 4, de Torrevieja.