| 14 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Concert de la Berklee
Concert de la Berklee

‘Un llac de concerts’ amb Berklee torna aquest juliol

Els concerts gratuïts tindran lloc a les 19.00 hores els dies 21, 26, 27 i 28 de juliol

| Noel Rodilla Edición Valencia

Aquest mes de juliol Berklee València i la Ciutat de les Arts i les Ciències presenten els últims concerts de temporada d’estiu d’Un llac de concerts. Els pròxims esdeveniments tindran lloc els dies 21, 26, 27 i 28 de juliol, a les 19.00 hores, al passeig nord del museu. Un llac de concerts és el pla perfecte per a començar el cap de setmana amb la millor música en directe, a l’aire lliure, i en un entorn privilegiat com ho és la Ciutat de les Arts i les Ciències.

Professors de Berklee seran els protagonistes de la primera d’aquestes sessions, prevista per a aquest divendres 21 de juliol. Serà una oportunitat inigualable per a gaudir amb músics de primer nivell com els professors del campus de Berklee a València Mariano Steimberg, Federico Nathan, Timotej Kotnik, Javier Vercher, Daniel Flors, Iván Cebrián, Joanna Kucharczyk i  Ester Andújar. També hi participaran Bruno Raberg, Shirazette Tinnin, Amanda Monaco, Ashlee Varner o Michael Harris; tots ells professors de Berklee a Boston.

Els dies 26, 27 i 28, seran els estudiants del programa d’estiu del campus els qui pugen a l’escenari per a delectar-nos amb una àmplia selecció d’estils musicals, des del jazz fins al blues i el soul, passant per músiques del món, flamenc, electrònica, folk, funk, etc. Després d’una pausa a l’agost, el cicle Un llac de concerts continuarà el pròxim curs acadèmic, amb nous concerts al setembre i l’octubre.