| 18 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Alumnes rebent una classe
Alumnes rebent una classe

2.390 centres educatius de la Comunitat trien els seus consells escolars

El període per a dur a terme les sessions constitutives dels consells escolars nous o renovats acabarà el pròxim 14 de desembre

| Noel Rodilla Edición Valencia

Un total de 2.390 centres educatius de la Comunitat Valenciana participen demà en les eleccions per a la renovació i la constitució dels consells escolars.

D’estos centres, en pertanyen 789 a la província d’Alacant, 311 a la de Castelló i 1.290 a la de València.

Es tracta de centres que impartixen segon cicle d’Educació Infantil, Educació Primària, Educació Especial, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional, ensenyances de règim especial i educació de persones adultes, així com les escoles infantils de primer cicle de titularitat pública.

En estes eleccions participen alumnat, pares i mares, professorat, personal d’atenció educativa complementària (PAEC) i personal administratiu i de serveis (PAS). Així mateix, per a aconseguir la màxima participació, es podrà prendre part en el procés mitjançant el vot no presencial.

Una vegada celebrades les eleccions a consell escolar, les juntes electorals de cada centre tindran de termini fins al 30 de novembre per a proclamar les candidatures electes. El període per a dur a terme les sessions constitutives dels consells escolars nous o renovats acabarà el pròxim 14 de desembre.