| 05 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

TV3 elige a Joan Ribó para “liderar la cuestión nacional”

La televisión catalana destaca en uno de sus informativos la figura del alcalde de Valencia como posible líder catalanista para la Comunidad Valenciana.

| Redacción Valencia Edición Valencia

El Telenotícies Cap de Setmana Migdia ha presentado a Joan Ribó, alcalde en funciones y candidato más votado en las recientes elecciones municipales en Valencia, como la gran esperanza frente al “anticatalanismo”.

En una pieza titulada “Ribó, l'alcalde de Compromís que podria liderar la qüestió nacional al País Valencià”, la televisión catalana afirma que “el seu lideratge tranquil, i el profit que n'ha tret d'una bona lectura del context valencià i els problemes socials, estan entre els factors que l'han dut a revalidar l'alcaldia”.

“València, amb Ribó, posa en dubte les tesis fusterianes que posicionaven la fractura identitària al cap i casal. Amb els resultats electorals a la mà, sembla que el rèdit electoral s'ha esgotat, com a mínim de moment, a l'anticatalanisme”, concluye la información reproducida posteriormente en la web de TV3.