| 28 de Marzo de 2024 Director Antonio Martín Beaumont

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Barcala, Barceló i Robledillo diuen 'no' al debat d'À Punt
Barcala, Barceló i Robledillo diuen 'no' al debat d'À Punt

À Punt fracassa en el debat d'Alacant: els candidats no volen anar a València

À Punt proposa realitzar un debat amb els candidats a l'Ajuntament d'Alacant en la seua seu de València, tenint unes instal·lacions a Alacant

| Juanjo Morote Edición Alicante

El canal autonòmic públic À Punt cancel·la el debat amb els candidats a l'Ajuntament d'Alacant.

Tot va començar quan À Punt va decidir realitzar un debat amb els candidats a l'alcaldia d'Alacant, on el volien fer? A València. Carmen Robledillo (VOX) i Luis Barcala (PP) van ser els primers a no actuar de la forma que tots esperarien. La primera es va negar ràpidament mitjançant un escrit i el segon explicava que la cadena tenia instal·lacions a Alacant, a 'La Ciutat de la Llum', qualificant aquest acte com un "distanciament i falta d'interés" de la cadena per la ciutat i la província.

Quan començava la vesprada, preveient el conflicte per a fer realitat el debat, À Punt va publicar un comunicat en el qual explica que la invitació al debat es va enviar el passat 21 de març i subratlla que la resposta del candidat del PP s'ha produït "hui divendres 12 de maig a les 11.05 hores, declinant la invitació i sense cap argumentació per part del seu equip de campanya".

A més, recorda que la candidatura de Vox ja havia manifestat temps arrere per escrit la seua no assistència i que el PSOE-PSPV, amb Ana Barceló al cap, va enviar un document el 4 de maig indicant que no confirmava la seua participació en discrepar que el debat se celebrara fora d'Alacant, "postura que han mantingut fins a la data de hui", segons els d'À Punt.

Després d'anunciar el seu fracàs, À Punt rebia tot tipus de contestacions per la xarxes socials. Fins i tot les dels altres candidats a l'alcaldia.