| 19 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Irene Escolar i Israel Elejalde
Irene Escolar i Israel Elejalde

Irene Escolar i Israel Elejalde protagonitzen ‘Finlandia’ en el Arniches

‘Finlandia’ és una producció del Teatro de La Abadía i Kamikaze Producciones que podrà veure’s en el Teatre Arniches el 9 de desembre a les 20.30 hores

| A. Maestre Edición Alicante

Els dies 8 i 10 de desembre, el Teatre Arniches es converteix, com cada any, en seu de Festitíteres i acull ‘Pasos largos’ de Coriolis i ‘La fábula de la ardilla’ de La Baldufa, i intercala la seua programació el dia 9 amb una de les produccions més esperades de la temporada: ‘Finlandia’, de Pascal Rambert, una producció de Teatro de La Abadía i Kamikaze Producciones.

Irene Escolar i Israel Elejalde protagonitzen aquesta producció creada exclusivament per a ells, en la qual es converteixen en un pare i una mare que discuteixen la custòdia de la seua filla. Es pot dir que en aquest precís moment assistim a la part més lletja de l’espècie humana.

‘Finlandia’ es va estrenar el setembre passat en el Teatro de La Abadía de Madrid amb un èxit rotund, i arriba ara a Alacant de la mà de la Generalitat. La delegada territorial de l’IVC a Alacant, Alicia Garijo, comenta que “estem desitjant submergir-nos en aquesta història, sabent que serà un viatge complicat per la temàtica que aborda i la voracitat d’aquests dos mestres de la interpretació. Aquesta és una d’aqueixes cites amb l’escena en la qual ja sabem abans d’entrar-hi que ens espera una sacsejada emocional, de les que ens encanten a tots els amants del teatre”.

Pascal Rambert va rebre el Premi de Teatre de l’Acadèmia Francesa al conjunt de la seua obra. És artista associat al Théâtre des Bouffes du Nord des de gener de 2017, autor associat al Teatre Nacional d’Estrasburg des de 2014 i artista associat a El Pavón Teatro Kamikaze des de setembre de 2017, relació que l’ha portat a assumir aquest projecte, que vertebren dos dels actors més reconeguts de l’escena estatal: Irene Escolar i Israel Elejalde.