| 25 de Marzo de 2024 Director Antonio Martín Beaumont

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Ximo Puig a Alcoi - PSOE-PSPV
Ximo Puig a Alcoi - PSOE-PSPV

Puig es compromet a invertir 81 milions a l'Hospital Verge dels Lliris

Aquesta quantitat anirà destinada a obres de "ampliació" i adequació dels espais" i consolidació del personal.

| Sergi Tarazona Edición Alicante

El president de la Generalitat i candidat socialista en les pròximes eleccions autonòmiques, Ximo Puig, segueix amb la seua gira 'Per totes els plaçes', en la qual visitarà les diferents comarques del territori valencià. Ahir, en un acte a Alcoi, amb diversos candidats a l'alcaldia, va prometre que invertirà prop de 81 milions d'euros per a millores i ampliacions a l'Hospital Verge dels Lliris d'Alcoi. A més, una part d'aqueixa inversió anirà destinada a la consolidació del personal. 

Puig va destacar que al juny començaran les obres del pàrquing de l'hospital i aquest estiu es licitarà el projecte dels edificis de Consultes Externes i l'edifici administratiu/cafeteria. Després d'això, el líder dels socialistes valencians ha posat d'exemple l'Hospital d'Ontinyent "que ja és una realitat" i on s'han invertit més de 40 milions d'euros, ha indicat el PSPV en un comunicat.

"Això és política útil. Hi ha política que retalla i una altra que millora els serveis per als ciutadans" ha incidit el president, que durant la seua intervenció també s'ha referit als nombrosos avanços en educació. En aqueix sentit, ha criticat que el PP propose "educació gratuïta de 0 a 3 anys" perquè "encara no s'han assabentat que els xiquets i xiquetes valencians ja tenen educació de 2 a 3 anys gratuïta", ha explicat Ximo Puig després d'afegir que "tenim la credibilitat d'haver-lo fet i ara ho farem de 0 a 2 anys, aqueix és el camí".

Puig proposa, com Mazón i Baldoví, deduccions fiscals per a oftalmologia i odontologia

Un altre dels aspectes va voler ressaltar ahir el Cap del Consell va ser que, si guanyen, la pròxima legislatura, les famílies valencianes tindran deduccions fiscals en les despeses generades per visites al dentista o l'oculista. No obstant això, aquesta proposta ja li l'hem escoltada altres candidats a la Generalitat com Carlos Mazón, candidat del Partit Popular, o Joan Baldoví, candidat de Compromís. "En total serà un estalvi de fins a 500 euros a l'any de desgravació", destacava el candidat socialista.

Un altre dels aspectes va voler ressaltar ahir el Cap del Consell va ser que, si guanyen, la pròxima legislatura, les famílies valencianes tindran deduccions fiscals en les despeses generades per visites al dentista o l'oculista.

No obstant això, aquesta proposta ja li l'hem escoltada altres candidats a la Generalitat com Carlos Mazón, candidat del Partit Popular, o Joan Baldoví, candidat de Compromís. "En total serà un estalvi de fins a 500 euros a l'any de desgravació", destacava el candidat socialista.

Ximo Puig, amb aquestes ajudes socials, vol fomentar que les parelles joves es decidisquen a construir una família sense tindre en compte les limitacions econòmiques que això pot comportar, perquè la baixa natalitat és un dels problemes estructurals de la nostra societat en l'actualitat.