| 06 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

Petrer calfa motors per a la celebració dels ‘Autos Locos’ aquest dissabte

10 equips de Cieza, Monforte del Cid, Onil, Elda i Petrer participen en la desena edició d'aquesta singular competició que promet molta diversió

| A. Maestre Edición Alicante

Aquest dissabte 3 de setembre el carrer Leopoldo Pardines i els Jardins Alcalde Vicente Maestre (antiga Esplanada) de Petrer tornaran a convertir-se, després de dos anys de paró a causa de la pandèmia, en l'escenari de la celebració de la desena edició dels ‘Autos Locos’.

Deu equips procedents de Cieza, Monforte del Cid, Onil, Elda i Petrer estan ultimant les carrosseries dels seus cotxes i els detalls dels seus vestuaris i posades en escena perquè tot estiga a punt per a aquest dissabte, quan es preveu una jornada de diversió, humor i molta emoció. Elena Payá, representant de l'associació cultural Kaskaruja, encarregada de l'organització de la carrera, ha destacat que “alguns dels equips no és la primera vegada que corren en aquesta carrera, perquè porten participant des de fa varios anys”.

Els deu equips aspiraran a alçar-se amb algun dels sis premis que enguany ha previst l'organització, un més que en les edicions anteriors: al millor cotxe; a la millor disfressa i posada en escena; al millor equip en qüestió d'esportivitat; primer lloc en velocitat; segon lloc en velocitat; i tercer lloc en velocitat, novetat enguany.

A més del nou premi, la gran novetat, segons ha explicat la regidora de Festes, Ana Tortosa, “són les actuacions musicals, per al que hem comptat amb el suport de la regidoria d'Infància i Joventut”. En concret, al matí, durant la presentació de les actuacions boges, l'animació musical vindrà de la mà de la ‘Acustic Band’. Ja a la vesprada nit, per a posar el fermall d'or a un dia de festa, la revetla popular, prevista per a les 22.00 hores, pujarà a l'escenari dels Jardins Alcalde Vicente Maestre a l'Orquestra Shadow. L'edil ha convidat a veïns i visitants a “gaudir d'aquest esdeveniment tan singular i a fer-ho animant als equips, compartint moments amb tota la gent que ha treballat intensament en l'organització i, sobretot, vivint intensament cada moment d'aquest dia festiu”.

 

Per la seua part, Elena Payá també ha volgut “agrair enormement a les més de 20 empreses i comerços de Petrer que han col·laborat i ens han ajudat a poder dur a terme el X Campionat d’Autos Locos ‘Vila de Petrer’”.

PROGRAMACIÓ COMPLETA

La jornada arrancarà a les 12 del migdia, als Jardins Alcalde Vicente Maestre, amb l'exposició dels vehicles participants, moment amenitzat per la Acustic Band.

A les 14 hores, tindrà lloc el menjar de germanor de tots els equips participants amb les persones de l'organització de l'esdeveniment.

Una vegada acabada el menjar i la sobretaula, els equips pujaran les seues actuacions al Passeig de l'Esplanada per a, a les 17 hores, donar principi a les liguilles de carreres.

L'organització ha previst que, entorn de les 20 hores, tinguen lloc les eliminatòries i la gran final, en les quals es decidiran el primer, segon i tercer lloc. Serà a les 20.30 quan es duga a terme el lliurament de premis.

Per a finalitzar el dia de la millor forma, a les 22.00 hores començarà la revetla popular amb l'Orquestra Shadow, els músics de la qual són tant de Petrer com de localitats de voltant.

 

CORTS Al TRÀNSIT

Per a la celebració de l'esdeveniment, la Policia Local de Petrer durà a terme el tancament al trànsit, des de les 15.30 fins a les 3.30 hores del carrer Leopoldo Pardines des de la Plaça d'Espanya fins al Passeig de l'Esplanada, així com els carrers adjacents.