| 26 de Septiembre de 2023 Director Antonio Martín Beaumont

× Home España Medios Investigación Opinión Estilo Chismógrafo Deportes Tecnología esTendencia Economía Sostenibilidad ESdiario TV Mundo C. Valenciana Andalucía Suscribirse

Alacant homenatja a Miguel Hernández en el 81 aniversari de la seua mort

28 de març de 1942. Aqueixa és la data en la qual el poeta oriolà internacionalment reconegut, Miguel Hernández, moria de tuberculosi

| Juanjo Morote Edición Alicante

L'Ajuntament d'Alacant commemora en el Saló Blau, amb un recital de piano, al poeta oriolà Miguel Hernández amb motiu del 81  aniversari de la seua mort. El pianista Manuel Ramos juntament amb el rapsode Joan Fabrellas han interpretat alguns dels poemes més coneguts del poeta, com 'Nanas de la Cebolla', 'Ascensión de la Granera' o 'Pare'.

El regidor de Cultura, Antonio Manresa assenyala que amb aquest acte recordem cada any al poeta Miguel Hernández i acostem a la gent la seua obra recitada per a mostrar l'orgull de tindre un poeta de la província que és tan internacional.

Manresa, edil de Cultura: "És un orgull poder commemorar any rere any aquesta data en la qual fem un reconegut homenatge al poeta de la nostra terra"

Manuel Ramos és compositor i productor musical i ha posat música en diferents ocasions a l'obra de Miguel Hernández. Un dels seus espectacles és 'Miguel Hernández Romántico' en el qual interpreta els poemes juntament amb la cantant Oriana Quintero a ritme de Jazz i Pas Doble.