| 19 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Héctor Illueca, Yolanda Díaz i Rosa Pérez a Alacant
Héctor Illueca, Yolanda Díaz i Rosa Pérez a Alacant

Yolanda Díaz es reconcilia amb Podem després de 'posar-li les banyes'

La vicepresidenta segona acudeix al rescat dels mals sondejos i demana a Alacant el vot per al candidat podemita, Héctor Illueca. Hores després acudirà a València amb Joan Ribó

| Enrique Martínez Edición Alicante

La vicepresidenta segona del Govern i líder de Sumar, Yolanda Díaz, ha participat en un acte de Podem a Alacant per a demanar el vot a candidat a la presidència de la Generalitat, Héctor Illueca, després de mesos en què va haver-hi dubtes entre els podemitas sobre si Yolanda Díaz els donaria suport o demanaria el vot per a Compromís, partit que ha recolzat a la vicepresidenta en la seua plataforma Sumar i amb el qual manté una excel·lent relació.

Yolanda Díaz, sabedora que Podem passa per un moment crític en la Comunitat Valenciana amb la possibilitat de quedar-se fora de les Corts Valencianes i no arribar al 5% dels vots -dificultant amb això un tercer Botànic, el govern d'esquerres- ha anat al rescat i ha demanat el vot per a Unides Podem, enaltint al candidat Héctor Illueca com a exemple de la "política útil per fer de l'habitatge un dret fonamental" a Espanya.

"Us demane que voteu, que ho feu amb esperança, que demostrem a tot el país en la Comunitat Valenciana que tenim l'oportunitat d'enderrocar-los políticament, i aqueixa oportunitat es diu Unides Podem i Héctor Illueca", ha subratllat Yolanda Díaz, que unes hores després té un acte a València amb l'alcalde Joan Ribó, de Compromís, i veurem ací per a qui demana el vot.

Yolanda Díaz ha enaltit al candidat podemita, Héctor Illueca, i l'ha comprat amb Ada Colau: “hi ha molt pocs exemples a Espanya, Héctor juntament amb Ada Colau són els que han decidit que l'habitatge és un dret fonamental en aquest país", ha considerat.