| 27 de Marzo de 2024 Director Antonio Martín Beaumont

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Cartel de 'Primavera en Parques'
Cartel de 'Primavera en Parques'

6 Plans primaverals per a fer en família a Alacant

L'Ajuntament presenta una nova edició de 'Primavera en Parcs', que es desenvoluparà en diferents places i parcs de la ciutat

| Juanjo Morote Edición Alicante

L'Ajuntament d'Alacant, a través de la regidoria de Cultura, presenta una nova edició del programa 'Primavera en Parcs', que s'emportarà a entre l'11 i el 23 d'abril amb activitats de màgia, teatre o titelles per a tota la família en diferents places i parcs de la ciutat.

 

Segons el regidor de Cultura, Antonio Manresa, l'Ajuntament aposta perquè els més xicotets tinguen una àmplia oferta cultural durant tot l'any i descentralitzada: "Aquest programa suposa un revulsiu per a l'oferta de la ciutat".

Les activitats comencen dimarts que ve

La programació del 'Primavera en Parcs' arranca el dimarts 11 d'abril al Parc el Palmerar amb una actuació en anglés a càrrec de auline Godson Oyoo.

Després d'aquesta primera jornada, el dimecres dia 12, l'empresa Produccions Safor S.L Grup Titanic ofereix un espectacle d'animació amb mini discomóvil al Parc el Morant. El dijous 13 és el torn de la companyia Filant Titelles amb la seua representació 'Alicia al País de les Meravelles' en Plaza Sèneca. 

El divendres 14 la màgia arriba fins a Historiador Vicente Ramos, a la Platja de Sant Joan, de la mà del microteatre de Charly. I el diumenge 16 en Enginyer de Tramvies el públic podrà veure el teatre musical 'Una sabata, un poeta i la seua neta'.

Una setmana més tard, el diumenge 23 d'abril, finalitza la programació amb l'actuació del mag Abel Marín Bernabéu en la Muntanya Tossal. Tots els espectacles del programa tenen lloc a les 18:00h, a excepció de les actuacions dels dos diumenges, que donaran principi a les 12:00h.