| 20 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

Delegada de Puig a Alacant denuncia la “fatxenderia de barra” d'un empresari

Antonia Moreno va afirmar a l'abril que “cap vara val la pena si el diable et demana l'ànima", en relació al control del magnat José Alcántara sobre el govern municipal de PSOE i Cs

| A. Maestre Edición Alicante

La Delegada del Consell a Alacant, Antonia Moreno (PSOE), ha denunciat en les seues xarxes socials els greus insults, burles i desqualificacions patides contra la seua persona per part de l'empresari oriolà José Alcántara. La mà dreta de Ximo Puig a la província retrau que els fets van ocórrer en un grup en el qual estaven de festa l'alcaldessa socialista Carolina Gracia i el vicealcalde de ciutadans, José Aix, soci de govern “i a sou de l'empresari” ha detallat. Moreno retrau que “cap d'ells ho va manar callar, ni van impedir les seues desqualificacions”.

La representant del govern valencià a Alacant detalla en el seu escrit que “durant la festa de la pedania de *Correntias, l'empresari Alcántara, amo de Ciutadans Orihuela es va dedicar a parlar mal de mi i a insultar-me cridant-me HDLGP”. Confessa que va tindre dubtes de fer-ho públic, i ha assenyalat que “he meditat molt si fer-ho o no i he decidisc explicar-ho”.

Antonia Moreno no era present en aqueix moment, encara que assegura que persones que sí que eren allí li han contat que “anava begut, o alguna cosa més, segons em diuen”. Assegura haver-se assabentat perquè una persona aliena a ells sí que va eixir en el seu defensa, “i es va produir un xicotet altercat a compte d'aquest *bravucón”, ha afegit.

La delegada del Consell a Alacant manifesta que “Alcántara i els seus sequaços es vagen a un sopar popular, s'emborratxen, provoquen un altercat per insultar-me cridant-me HDLGP és senzillament un símptoma que defineix en quin costat de la decència estem cadascun”.  Adverteix que “en aquest poble ens coneixem tots”, i ha afegit que vol creure “que no sempre guanyaran els dolents i que en algun moment hi haurà esperança per a prescindir d'aquesta fatxenderia de barra”.

“Cap vara val la pena si el diable et demana l'ànima"

Antonia Moreno va retraure a l'abril a la seua companya socialista Carolina Gracia que “cap vara val la pena si el diable et demana l'ànima", en relació al pacte establit amb Cs, dirigit per l'empresari José Alcántara.

Moreno era primera tinenta d'alcalde a l'Ajuntament d'Orihuela en 2013, quan va denunciar pressions i coaccions de l'empresari José *alcántara i va fer pública una conversa on, pel que sembla, l'empresari volia utilitzar-la per a controlar la política municipal d'Orihuela.