| 16 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

La Nucia protagonista en els dècims de la Loteria Nacional d'aquest 20 de Maig

L'Estadi Olímpic i el logo de “La Nucia, Ciutat De l'Esport” juntament amb el de la XLII Gal·la Nacional de l'Esport serà la imatge que portaren els dècims de la Loteria Nacional.

| D.C. Edición Alicante

La imatge de l'Estadi Olímpic i el logo de “La Nucia, Ciutat De l'Esport” juntament amb el de la XLII Gal·la Nacional de l'Esport són els protagonistes dels dècims de la Loteria Nacional del Sorteig d'aquest dissabte 20 de maig, que es troben a la venda en les administracions de tota Espanya. Aquest dècim és commemoratiu de la Gala Nacional de l'Esport 2023 que es va celebrar el 27 de març a La Nucia.

La inclusió de la imatge de l'Estadi Olímpic Camilo Cano i del logo de “La Nucia, Ciutat de l'Esport” en els dècims de loteria suposa una promoció turística a nivell nacional inigualable i gratuïta, ja que la loteria arriba a tots els racons i poblacions per xicotetes que siguen.

El motiu és per la celebració a La Nucia de la XLII Gal·la Nacional de l'Esport (27 de març) i del LIX Congrés Nacional de l'Associació Espanyola de Premsa Esportiva (28 de març). Esdeveniments que va organitzar l'Associació Espanyola de Premsa Esportiva. L'aparició en els dècims de Loteria és un nou pas per a la promoció de La Nucia a través de l'esport i consolidar la marca turística de “La Nucia, Ciutat de l'Esport”.

Milions de dècims

En total hi ha en circulació ja per totes les administracions de Loteria d'Espanya milions de dècims del sorteig (100 de cada número) del dissabte 20 de maig de 2023 amb la imatge de La Nucia, al preu de 6 €.

Quarta vegada

Es tracta de la quarta vegada que una imatge de La Nucia apareix en els dècims de la Loteria Nacional, en aquest cas amb una fotografia de l'Estadi Olímpic Camilo Cano de La Nucia. La primera ocasió va ser el 31 de gener de 2004 en la qual va aparéixer l'escut de La Nucia, el safareig i una breu explicació sobre aquest. La segona vegada que va aparéixer La Nucia en els dècims de loteria va ser el 7 de març de 2015, amb la celebració de la Gala Nacional de l'Esport i la tercera el 18 de maig de 2019 per la celebració també de la Gala Nacional de l'Esport.