| 24 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
'The Champions Burguer' 2022
'The Champions Burguer' 2022

Atenció carnívors: Alacant s'inunda d'hamburgueses a partir del 30 de març

La fira gastronòmica ‘The Champions Burguer’ arriba a Alacant i es durà a terme en el Moll 12 del port del 30 de març al 9 d'abril

| Juanjo Morote Edición Alicante

La fira gastronòmica d'hamburgueses ‘The Champions Burguer’ recala a Alacant del 30 de març al 9 d'abril, després de brindar deliciosos menús amb l'arxiconeguda peça de vedella entre dos panets que tant de renou va adquirir als EUA. Castelló va ser la seua primera seu i Alacant serà la segona, completarà la Comunitat Valenciana amb la seua visita a València del 22 de juny al 9 de juny.

L'objectiu d'aquesta fira és “buscar  la millor hamburguesa d'Espanya”. El procediment serà el següent: els restaurants especialitzats en aquest producte comptaran amb un food truck, el comensal arribarà, degustarà l'hamburguesa i buscarà el QR del restaurant en el propi food truck. Una vegada engolida la carn, el client votarà i valorarà la peça gastronòmica que acaba de consumir. Amb aqueixa valoració, a part de veure quina és l'hamburgueseria que més agrada al públic, el participant entra en un sorteig per a un viatge a Nova York.

Els establiments participants són The Fitzgerald, Jenkin’s, El Garaje, The Berty’s, Soul, Antiga, Tepuy Burguer, Umbrella, El Toril, La fusió, Rico Burguer, Torrico, Williamsbourgh, La Muralla, Circ i Taramara. Una vegada es decidisca quina és la millor hamburgueseria, la seua hamburguesa es converteix en la millor de la ciutat d'Alacant i es classifica per a la final nacional. Cita en la qual haurà de competir contra les hamburgueses més ben valorades de Castelló, Madrid, Saragossa, Sevilla, València i Bilbao. Aqueixa final nacional es disputarà en l'Estadi ‘Ciutat de València’.