| 17 de Septiembre de 2023 Director Antonio Martín Beaumont

× Home España Medios Investigación Opinión Estilo Chismógrafo Deportes Tecnología esTendencia Economía Sostenibilidad ESdiario TV Mundo C. Valenciana Andalucía Suscribirse

Renovat l'acord MSC Cruceros i Assoc. Costa Blanca Turisme i Creuers

MSC CRuceros i l'ACBTC redoblaran esforços en la promoció d'Alacant Costa Blanca com a destí de creuers.

| Redacción Alicante Edición Alicante

MSC Cruceros i l'Associació Alacant Costa Blanca Turisme i Creuers, fruit dels èxits obtinguts en els últims mesos, han acordat ampliar el seu conveni de col·laboració signat l'any passat.

Sr. Luis Blanes, Sales Region Manager Llevant i Sud de MSC Creuers, i Sr. Francesco Balbi, President de l'Associació Alacant Costa Blanca Turisme i Creuers van rubricar aquest acord de renovació en el dia de hui en l'emblemàtic Hotel Meliá Alacant.

Igualment, es torna a premiar el magnífic esforç i treball dut a terme aquests anys per l'Associació Alacant Costa Blanca Turisme i Creuers en el sector de destinació turística per part de MSC Creuers, renovant igualment el seu compromís d'associat en aquesta organització.

Per la seua part l'ACBTC col·laborarà en la comunicació i difusió de la Naviliera en tot el relacionat a les seues promocions de creuers relacionats amb la destinació Alacant Costa Blanca, tant en port base com d'escala en 2023 i 2024.

L'Associació reconeix de manera essencial l'aposta inequívoca de MSC Cruceros amb la ciutat d'Alacant i la província, com a destí potencial de creuers.

MSC Creuers, companyia de creuers líder a Europa, Amèrica del Sud, la regió del Golf i Àfrica del Sud, reforça la seua presència a la ciutat d'Alacant, que per segon any continuarà sent port d'embarcament i desembarque ja iniciat des de gener, i fins al mes de novembre.

Alacant serà port d'embarcament i desembarque en 25 ocasions al llarg de 2023 amb MSC Lírica i MSC Orchestra; el majestuós MSC Virtuosa amb una capacitat de 6.350 creueristes que farà escala a Alacant en quatre ocasions: els dies 6 i 20 de juliol; el 3 d'agost i l'11 d'octubre; als quals cal sumar les escales de MSC Magnífica, i MSC Poesia.

En total, la companyia realitzarà 32 escales en 2023; el que impulsarà positivament a l'increment del comerç, gastronomia, hotels i el negoci local. Això suposarà un gran impacte econòmic global molt significatiu en l'economia local i provincial durant tota la temporada, ja que segons dades de CLIA, la despesa mitjana per creuerista i dia en destinacions amb port d'embarcament és de 341€, i la promoció i visualització d'Alacant Costa Blanca per tot el món.

Igualment s'impulsaran conjuntament la posada en marxa de diverses activitats com a diverses jornades informatives, fòrums d'interés, accions de caràcter turístic, i esdeveniments d'innovació, que seran punt de trobada entre professionals de diversos sectors turístics, especialment en el destí de creuers.