| 19 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Feijóo amb Barcala a Alacant
Feijóo amb Barcala a Alacant

Feijóo abrigalla a Barcala en el tancament de campanya i lloa la seua "gestió"

L'alcalde d'Alacant realitza un balanç al costat del líder del PP esmentant que la ciutat està en el top 10, l'èxit del bo comercie o del turisme i els esdeveniments gastronòmics

| Juanjo Morote Edición Alicante

El candidat del Partit Popular a l'alcaldia d'Alacant, Luis Barcala, tanca la campanya abrigallat per part del col·lectiu empresarial de la ciutat en el Port d'Alacant, on ha estat acompanyat pel secretari general del PP, Alberto Núñez Feijóo.

Barcala realitza un balanç de la seua legislatura i ‘saca carregue’ dels avanços que han arribat sota el seu mandat. Barcala esmenta el fet que Alacant estiga dins del top 10 ciutats més habitades, l'èxit del bo comercie 2023, l'arribada incessant de turistes a la ciutat. També exposa el bon fer de l'hostaleria alacantina, on molts dels seus representants estaven presenciant l'acte: “Volem que Alacant siga permanentment capital de la gastronomia, volem que Alacant siga el bressol del mediterrani”.

També feia broma de la temperatura que hi havia en l'acte: “hui hem rebutjat el temps gallec, Feijóo, hem tornat al temps alacantí”. Luis Barcala es mostra orgullós en esmentar l'èxit alacantí en els nombrosos restaurants que reben el guardó dels Sols Repsol i insisteix, en el seu discurs, que Alacant és una ciutat en transformació: “S'aprecien obres acabades i en execució, no pararem”.

Feijóo es bolca amb l'empresari i recorda a Mazón: “Espanya no va bé”

Per part seua, el secretari general del PP, Núñez Feijóo, recorda a una de les frases de Carlos Mazón durant la campanya: “No Puig, no tot va bé”, i utilitza una estructura similar però a nivell nacional: “No, Espanya no va bé. Una cosa és el triomfalisme i una altra cosa és la realitat”.

Feijóo reaccionava a les paraules de Barcala i qualificava com “un bon balanç” el realitzat per l'alcalde: “Ha sanejat l'ajuntament i ha realitzat infraestructures sense deixar despeses ni deutes a la següent legislatura”.

A més, Núñez Feijóo s'ha dirigit especialment a la classe emprenedora, hui present en l'acte: “Estem orgullosos que ens critiquen dient que som un país d'emprenedors. Sens dubte, ho som”.