| 25 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
El comité provincial del PSPV-PSOE d'Alacant va aprovar les llistes per al 23-J
El comité provincial del PSPV-PSOE d'Alacant va aprovar les llistes per al 23-J

La llista del PSPV: Alejandro Soler al Congrés i Ángel Franco al Senat

El PSPV PSOE de la província d'Alacant aprova la seua proposta de llistes que poden ser modificades per la direcció de Madrid.

| Redacción Alicante Edición Alicante

El PSPV PSOE d'Alacant ha celebrat el seu Comité Provincial amb més de 200 participants per a decidir els candidats al Congrés i Senat en els comicis avançats perquè se celebren el 23-J. La composició de les candidatures en clau interna han de ser ara ratificades per la direcció de Madrid. 

La llista al Congrés estaña encapçalada pel secretari  provincial i actual diputat Alejandro Soler.  Després d'ell, els també diputats Patricia Blanquer i Lázaro Azorín. També té possibilitats d'eixir triada com a parlamentària María José Adsuar. Al Senat la llista la compon, l'incombustible Ángel Franco, Ana Martínez i Eva Montesinos. 

El secretari general del PSPV PSOE d'Alacant, Alejandro Soler,  ha reivindicat “el gran esforç i treball que s'ha realitzat des dels municipis amb governs socialistes. Aquesta campanya ha de servir als socialistes per a tornar a guanyar la confiança dels ciutadans.”. A més, Soler ha parlat dels reptes de la campanya electoral “Els socialistes eixim a guanyar. Farem una campanya pròxima a la ciutadania, que els parle al cor i els compte de primera mà la gestió que hem realitzat en aquesta legislatura”.

Després de la intervenció, s'ha procedit a l'aprovació dels dictàmens de les candidatures al Congrés dels Diputats i al Senat de la província d'Alacant, que s'han aprovat per unanimitat.Congrés

Diputats

1.- Alejandro Soler

2.- Patricia Blanquer

3.- Lázaro Azorín

4.- Maria José Adsuar

5.- Antonio Zapata

6.- Plans Cano

7.- Guillermo Sendra

8.- Sandra Martín

9.- Iñaki Ríos

10.- Lara López

11.- Miguel de la Falç

12.- Begoña Andreu

Senat

Ana Martínez

Ángel Franco

Eva Montesinos