| 16 de Septiembre de 2023 Director Antonio Martín Beaumont

× Home España Medios Investigación Opinión Estilo Chismógrafo Deportes Tecnología esTendencia Economía Sostenibilidad ESdiario TV Mundo C. Valenciana Andalucía Suscribirse

El Consell declara d'interés públic la reforma del ‘Delfina Viudes’

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives destinarà per a l'adequació de totes dues infraestructures un import total de 1.012.987,68 euros.

| Redacción Elche Edición Elche

El Ple del Consell ha acordat la declaració d'interés general i d'interés públic la reforma i adaptació de la residència per a persones amb diversitat funcional i del centre d'acolliment de persones menors ‘Delfina Viudes’ de Torrevieja.

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives destinarà per a l'adequació de totes dues infraestructures un import total d'1.012.987,68 euros.

D'una banda, la quantitat corresponent a les obres de la residència per a persones amb diversitat funcional serà de 628.052,37 euros, mentre que la reforma del centre d'acolliment de xiquetes, xiquets i adolescents tindrà un cost de 384.935,31 euros.

La Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives serà l'encarregada d'adoptar les mesures necessàries per al desenvolupament i execució de totes les actuacions d'impuls, coordinació i supervisió que requerisca la reforma i adaptació d'aquestes infraestructures.