| 16 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Ciudad de las Artes y las Ciències
Ciudad de las Artes y las Ciències

Il·licitans majors de 60 visitaran gratis la Ciutat de les Arts i les Ciències

Aquesta visita, la qual es realitzarà una vegada al mes, tindrà la seua eixida en l'estació d'autobusos a les 8.30 del matí

| Yadimir Crespo Edición Elche

La Regidora de Política de Majors d'Elx, Puri Vives, ha anunciat que les persones majors de 60 anys podran visitar la Ciutat de les Arts i les Ciències amb la finalitat de promoure un envelliment actiu i facilitar l'accés d'aquesta comunitat a les ciències i la cultura.

“Aquesta visita, la qual es realitzarà una vegada al mes, tindrà la seua eixida en l'estació d'autobusos a les 8.30 del matí; la primera eixida serà el 25 d'abril i inclou l'entrada al Museu de les Arts i les Ciències, i el Hemisfèric, on es podrà visualitzar un pel·lícula en 3D”, ha informat la regidora. 

 

Vives va agregar que tant les despeses de trasllat com de l'entrada al museu seran costejats pel govern local.

Els requisits per a accedir a aquesta oportunitat són tindre 60 anys d'edat o més, estar empadronat a Elx i registrar-se en un formulari en la pàgina web de l'ajuntament. També poden requerir ajuda via telefònica o de manera presencial en la Regidoria de Política de Majors.

Acorde

Aquest protocol signat entre l'Ajuntament d'Elx i Caixa, és part del programa “La ciutat dels majors”, el qual fa accessible els seus continguts, exposicions i projeccions perquè les persones majors participen d'aquestes visites.

“Cal tindre en compte que sent un recinte tan important; no obstant això, el nombre de visitants de la província Alacant és molt baix encara, va manifestar el director general de les Arts i les Ciències, Antonio Torres, qui també va ser present en l'esdeveniment.

 

Segons Torres, del total de la Comunitat Valenciana, els alacantins representen solament el 17% dels visitants de la comunitat, un numere que cataloga “molt baix” tenint en consideració que la província compta amb un 37% dels habitants de la comunitat.

L'ex rgidor de l'Ajuntament d'Elx creu a més que amb una iniciativa com aquesta s'incrementaria les visites i permetria fer aquestes instal·lacions unes més accessibles a tots els ciutadans.