| 25 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Davant la denúncia, diverses patrulles van realitzar una batuda per la zona.
Davant la denúncia, diverses patrulles van realitzar una batuda per la zona.

Diversos menors entregat als seus pares per banyar-se en piscines alienes a Elx

Una resident va cridar per a alertar que en un complex residencial d'Arenals del Sol hi havia diversos adolescents aliens a l'immoble banyant-se en la piscina.

| Redacción Elche Edición Elche

Diversos menors van ser entregats als seus progenitors per banyar-se sense permís en piscines d'urbanitzacions d'Arenals del Sol el dilluns 17 d'abril. 

La Sala d'Operacions (092) va rebre una trucada d'una resident en un dels complexos residencials de l'avinguda de Sant Bartolomé de Tirajana alertant que hi havia diversos d'adolescents aliens a l'immoble banyant-se en la piscina, i que alguns d'ells li havien llevat dies abans una taula de surf de la terrassa del seu habitatge, fet del qual va gravar un vídeo i que va mostrar als agents.

Davant la denúncia del president de la comunitat que era habitual que aquests menors accediren a la piscina i feren ús d'ella, diverses patrulles van realitzar una batuda per la zona, trobant a tres dels joves banyant-se en la piscina d'una altra urbanització, també sense comptar amb el vistiplau dels propietaris. 

Els agents van procedir a traslladar als menors als seus domicilis, fent lliurament i informant els pares de l'ocorregut.

Així mateix, la mare d'un dels menors va fer lliurament als policies de la taula de surf furtada, la qual va ser retornada al seu legitima propietària.