| 19 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

Santa Pola ultima la seua posada a punt a l'espera d'una gran Setmana Santa

Santa Pola comptarà amb els dos punts de bany accessible oberts tant en Llevant com en Gran Platja

| D.C. Edición Elche

Santa Pola ultima durant tota aquesta setmana la neteja i adequació de les platges de la localitat per a rebre a la Setmana Santa i els nombrosos visitants que arriben a la localitat des de tota Espanya.

Amb aquest objectiu, fa 2 setmanes es va reunir la taula de platges amb el regidor Ángel Piedecausa al capdavant per a coordinar els treballs amb els tècnics municipals i l'empresa Urbaser concessionària de la recollida de fems i neteja de platges.

Piedecausa concreta que “s'han endreçat les entrades, la maquinària porta diverses setmanes netejant l'arena i s'han arreglat els xicotetes desperfectes”.

Quant al servei de socorrisme hi haurà un reforç, com és habitual per Setmana Santa, amb 12 efectius entre el 6 i el 10 d'abril a les platges de Llevant i Gran Platja. La vigilància en totes dues platges es mantindrà els caps de setmana d'abril i maig, fins a l'inici de la temporada d'estiu amb servei a les platges habituals.

Per Setmana Santa, Santa Pola comptarà amb els dos punts de bany accessible oberts tant en Llevant com en Gran Platja i amb 2 persones atesos els usuaris. En la zona de la platja de Llevant hi haurà una ambulància medicalitzada amb personal qualificat.