| 19 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Imatge d'una de les edicions passades de la Fira de la Tapa i el Comerç de Picassent - AJUNTAMENT DE PICASSENT
Imatge d'una de les edicions passades de la Fira de la Tapa i el Comerç de Picassent - AJUNTAMENT DE PICASSENT

Arranca la VI a edició de la Fira de la Tapa i el Comerç de Picassent

Durant 3 dies el sector hostaler i comercial del nostre poble oferirà els seus productes en una edició que consolida ja esta cita a la plaça del Mercat i també al carrer Gómez Ferrer.

| Sergi Tarazona Municipios

Del 27 al 29 de maig, Picassent acollirà la VIa edició de la Fira de la Tapa i el Comerç organitzada per la Regidoria de Comerç i Mercat amb la col·laboració de l'Associació de Comerciants i Serveis de Picassent. «En esta fira, la proximitat i el tracte personal estan garantits. És una bona oportunitat per fomentar el comerç local tan important per a l'economia del nostre municipi», va manifestar la primera edil durant l'acte. Seran així un total de 30 empreses, (18 comerços i 12 del sector hostaler), les que ocuparan el recinte firal en una zona que també acollirà diferents tallers i activitats complementàries als diferents estands comercials.

Després de dos anys sense poder celebrar aquest acte i coincidint amb les Festes de la Miraculosa, el carrer Gómez Ferrer i en la plaça del Mercat s'omplirà d'estands on hostalers i comerciants oferiran als conciutadans els millors productes i serveis. Els bars que participaran en aquesta edició seran: Gelateria La Jijonenca, Bar La Plaça, Rte Poliesportiu 'El Kiosk', Restaurante Turis, Marqués Gastrobar, Carnisseria Carn de Cavall El Rei, Sempre, Bodega Cent Piques, Carniceria Mari Luz, Xé Quin Xef, Tuta-Pita y Bar Cervantes 15. Mentre que els comerços que enguany col·laboraran amb aquesta jornada són: Grupo Martorell Inmobiliaria, 66 Trossets, Yami's Crafty, Against Gravity Box, Avanza Fibra, Dosemmes Artesanas, La Tendeta del Andalu, Paperería Nord, Amparo Campos Ruíz, Kiosko Partotet, Un Món Menut, l'Aula d'Esther, Bemon Motors, Agrolife S.L, Cotton Love Shoes, Clínica Dental l'Ermita, Videoelectric Valencia, Electroexpert Ceballos S.L.

Entre algunes activitats que es podran gaudir a la Fira destaquen algunes com: Masterclass de Crosstraining, Taller Sensorial, Enjoy English (taller d'anglés), Contacontes o, inclús, un taller de brodat.

Captura_de_pantalla_2022-05-27_a_las_14.34.37