| 19 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Imatge del campament montat per l'exèrcit a l'Alcúdia de Crespins - AJUNTAMENT ALCÚDIA DE CREPINS
Imatge del campament montat per l'exèrcit a l'Alcúdia de Crespins - AJUNTAMENT ALCÚDIA DE CREPINS

L'Alcúdia de Crespins es converteix en la base militar de l’Exèrcit de Terra

El Regiment de Transmissions 21 de Marines de València tindrà instal·lat el seu campament fins al 6 de maig al Poliesportiu Municipal.

| Sergi Tarazona Municipios

Des d'aquest matí i fins al 6 de maig el Poliesportiu Municipal Salvador Rosselló de l'Alcúdia de Crespins s'ha convertit en la base militar d'un total de 50 soldats i 10 vehicles del Regiment de Transmissions 21 de Marines de València el qual realitzarà maniobres, exercicis tàctics per la població així com tir nocturn en el camp de tir del municipi.

L'elecció d’aquest  poble de la Costera no ha sigut a l'atzar, ja que com han confirmat des del regiment, l'orografia de la zona, el coneixement de l'entorn per part dels comandaments i les facilitats donades per l'Ajuntament per a instal·lar la base han sigut claus per a elegir el municipi. Una decisió que per a l’alcalde del municipi, Pepe Garrigós, demostra que "som una població oberta a totes les institucions i estem encantats que en aquesta ocasió l'exèrcit espanyol ens visite”, a més ha afirmat que és “una satisfacció que ens hagen triat per a donar a conéixer les seues funcions i la seua utilitat". Garrigós ha assenyalat que açò també reportarà beneficis per al municipi perquè mentre duren les maniobres “els soldats usaran els nostres comerços”.

Per altra banda, amb l'objectiu d'apropar l'exèrcit a la ciutadania i donar a conéixer el seu treball, el regiment visitarà el dijous els centres educatius de l'Alcúdia de Crespins. Finalment, cal recordar que el Regiment de Transmissions 21 de Marines està situat en la Base Militar General Almirall, als peus del parc natural de la Serra Calderona.