| 20 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Imatge de una de les actuacions del MIM a Sueca - MIM
Imatge de una de les actuacions del MIM a Sueca - MIM

Arriba a la 32a edició de la Mostra Internacional de MIM a Sueca

Este festival, que enguany porta el lema 'La pell parla', és un dels festivals més importants de mim tant a escala nacional com internacional.

| Sergi Tarazona Municipios

La 32a edició de la Mostra Internacional de MIM tornarà a celebrar-se aquest mes de setembre a Sueca (València) sota el lema 'La pell parla' per a posar el focus en les sensacions que el públic té en veure una peça artística. La Mostra Internacional de MIM és un dels festivals més importants en l'àmbit estatal dedicat a exhibir espectacles, tant de teatre de sala com de carrer, on la gestualitat pren el paper protagonista, ha indicat l'organització de l'esdeveniment en un comunicat.

Tant des del disseny com el programa artístic s'ha intentat oferir un espai i un temps "excepcional" als espectadors per a "veure, escoltar, pensar, imaginar, sorprendre, gaudir, compartir, festejar i emocionar”. A més, aquesta cita serà una edició "molt esperada" amb una tornada a la normalitat després de les restriccions de l'edició de l'any passat i que suposen un impuls econòmic i cultural per al municipi.

Per això, des de l'organització s'ha volgut apostar per ampliar espais i programar espectacles més grans i poc habituals en espais com la Plaça Sant Pere, una manera d'arribar a més públic i que més gent pogués gaudir també de propostes de qualitat. La Mostra, que se celebra cada any durant la tercera setmana del mes de setembre, tindrà lloc del dimecres 14 al diumenge 18. Les entrades podran adquirir-se en línia a partir del pròxim dissabte 3 de setembre a les 10.00 hores.

A més, es podran comprar de manera presencial en la taquilla de CM Bernat i Baldoví, el 5 i 6 de setembre de 18.00 a 20.00 hores i del 12 al 18, de 17.00 a 20.00 hores, fins una hora abans de començar l'última representació. La directora del MIM, Ángeles González, ha ressaltat que el festival busca "provocar una reacció, siga la que siga, durant el breu temps que estem veient-la o, fins i tot, més enllà del moment de la representació, perdurant en el temps i en la memòria".