| 25 de Marzo de 2024 Director Antonio Martín Beaumont

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

Cultura de barri: “The Croods”, l’Ontijazz i “Cuentos Sefardíes”

L’eclèctica programació cultural d’Ontinyent ofereix entreteniment per a totes les edats

| Redacción Valencia Municipios

Dansa, música, contacontes i cinema s’uneixen en la tercera setmana de Cultura de Barri, una eclèctica programació dissenyada per l’Ajuntament d’Ontinyent amb l’objectiu d’apropar la cultura a tots els barris de la ciutat durant els mesos d’estiu.

El dijous 22 de juliol arranca amb dues activitats: a les 22 hores tindrà lloc la projecció de la pel·lícula infantil “The Croods” al pati del col·legi Vicent Gironés; i a les 23 hores, els i les assistents podran gaudir de la primera de les actuacions del festival “Ontijazz” a la plaça de la Concepció, amb el grup S.A. for Dixieland i l’espectacle musical "Un viaje a través del Missisipi".

La vesprada de divendres hi haurà un contacontes per a públic adult a la cúpula del Benarrai. Narrat per Carles Garcia, amb música de Jota Martínez, es sentirà "Amapola y Limón", Cuentos Sefardíes, a partir de les 19:30 hores. També divendres 23 de juliol hi haurà un concert de corda a càrrec de l'Agrupació Musical d'Ontinyent al pati del Palau de la Vila a les 23 hores.

Pel que fa a dissabte 24 de juliol la programació comença a la plaça de l'Ajuntament a les 19:30 hores amb l'actuació del Grup de Danses d'Ontinyent amb la rondalla “La Comarcal”, i segueix a les 20:30 hores amb un concert de la Colla de Xirimites i Tabals El Regall a la plaça de Sant Domingo. A més, aquest mateix dissabte a les 23, La Glorieta rep l'actuació del quartet musical Divina's Lyric Pop organitzada per la regidoria de Majors Actius.