| 20 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

Agenda Cultural: l’espectacle “Mulïer” arriba a Tavernes de la Valldigna

L’entrada serà gratuïta, però es podrà fer un donatiu a Creu Roja

| Redacción Valencia Municipios

Un altre cap de setmana València i la seua àrea metropolitana ofereixen una programació cultural variada i de gran qualitat. Entre els diferents espectacles que es podran gaudir, destaca la representació de ‘Mulïer’ de la companyia Maduixa Teatre, que aterra a la Casa de Cultura de Tavernes de la Valldigna el diumenge 9 de maig a les 18:30 hores.

L’entrada a l’espectacle serà gratuïta, però es podrà fer un donatiu a Creu Roja Tavernes de la Valldigna en la mateixa entrada de la Casa de Cultura. Això sí, les persones interessades en assistir hauran d¡inscriure’s prèviament i de forma individual de manera online.

Mulïer és un innovador espectacle de dansa sobre xanques en el que cinc ballarines exploren la identitat femenina a través del joc corporal, tot posant l’accent en la imatge, la poètica visual i la narració per tal d’arribar a la sensibilitat de l’espectador.

Una obra plena d’emocions que explora els límits físics en un homenatge a totes les dones que durant segles d’opressió han lluitat i segueixen lluitant per mantenir viu el seu jo salvatge, i que reclamen el seu dret de ballar i córrer lliurement per la nostra societat.

Aquest espectacle ha rebut nombrosos reconeixements en els últims anys, entre els quals tres guardons en els Premis de les Arts Escèniques Valencianes a la millor ballarina (Laia Sorribes), millor composició musical i millor direcció coreogràfica.

Durant l’espectacle s’hauran de seguir el protocol antiCOVID: serà obligatori l’ús de la mascareta, ocupar sols la butaca assignada, respectar la distància de seguretat en l’entrada i l’eixida; a més, hi haurà separació individual entre els seients ocupats i gel hidroalcohòlic a l’entrada. Per últim, es recomana acudir almenys 30 minuts abans de l’inici de l’espectacle per a entrar de forma esglaonada.