| 24 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Imatge arxiu d'una duatló
Imatge arxiu d'una duatló

L’Alcúdia de Crespins organitza la seua primera Duatló

La Regidoria d'Esports organitza la I Duatló l'Alcúdia de Crespins que es celebrarà l'11 de desembre.

| Sergi Tarazona Municipios

El consistori, de forma conjunta amb Trifitness31 i la Federació Valenciana de Triatló, ha organitzat per al diumenge 11 de desembre, a partir de les 10:00 hores, el I Duatló l'Alcúdia de Crespins.

"Des de l'ajuntament donen suport a aquesta nova iniciativa esportiva, que esperem que es convertisca en tot un referent al poble i a la comarca. Per tant, esperem que aquesta primera ediciósiga tot un èxit de participació", ha explicat Gerard Gimeno, regidor d'Esports. L'eixida, zona de transició i meta seran al carrer Senyera de l'Alcúdia de Crespins, i hi haurà dues modalitats: EsprintSuperesprint.

En aquest sentit, pel que fa a les distàncies, l'esprint serà de 5 kilòmetres de carrera a peu, 20 K de ciclisme i 2,5 K de carrera a peu. A més també existeix la possibilitat de realitzar la modalitat supersprint que es compon de 2,5 K de carrera a peu, 10 K de ciclisme i 1,2 K de carrera a peu. Les persones interessades a participar hauran de fer la inscripció a https://www.trifitness31.es/eventos/2022/12/i-duatlon-alcudia-crespins-2022-inscripciones.

Duatlo.02.11.22

Cartell promocional I Duatló l'Alcúdia de Crespins - AJUNTAMENT DE L'ALCÚDIA DE CRESPINS