| 23 de Marzo de 2024 Director Antonio Martín Beaumont

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Imatge de arxiu Fira Agrícola i de Comerç de Turís - AJUNTAMENT DE TURÍS
Imatge de arxiu Fira Agrícola i de Comerç de Turís - AJUNTAMENT DE TURÍS

Torna la Fira Agrícola i de Comerç de Turís en la seua XVII edició

L'espai expositiu ocuparà el tram central de l’avinguda Corts Valencianes per tal que els aproximadament quaranta expositors mostren tota mena de productes entre comerços, maquinària...

| Sergi Tarazona Municipios

La XVII edició de la Fira Agrícola i de Comerç torna del 29 d'abril a l'1 de maig amb al voltant de 40 expositors de productes relacionats amb l'agricultura i el comerç. L'obertura oficial tindrà lloc demà divendres a les 19.30 h en el portal de la fira a càrrec de la Regina de les FestesMaría Sánchez González, que protagonitzarà així amb el vestit tradicional de tainera, junt amb la seua Cort d'honor, un acte que es quedà pendent a causa de la pandèmia.

Entres les autoritats més destacades que passaran per aquesta fira durant el cap de setmana està Roger Llanes, secretari Autonòmic d'Agricultura i Desenvolupament Rural, i Antoni QuintanaDtor. General d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. L'alcalde i titular d'Agricultura, Eugenio Fortaña, ha destacat com en estos anys "s'hi ha mantes l'ànim per fer fira, i mostra d'això és que no solament es manté el nombre d'expositors sinó que augmenta respecte a 2019".

Durant estos dies, pràcticament tot Turís és volca per oferir la millor de cara al visitant. I a banda de disposar d'una gran i variada oferta comercial associacions com les Ames de Casa, l'Agrupació Cultural, l'Associació de Comerciants i les comissions falleres contribueixen a dinamitzar la fira. Contacontes i animació per a la gent menuda, completen les activitats sense oblidar la destacada participació de Caixaturís, La Turisana i el tast-maridatge que organitza l'Ajuntament junt amb la cooperativa La Baronía i Dulces Filiberto.

Tots els horaris i expositors es poden consultar en la pàgina web municipal www.turis.es. Una cita que compta amb el suport de València Turisme i la Conselleria d'Economia sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball.