| 26 de Marzo de 2024 Director Antonio Martín Beaumont

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Imatge del vídeo on s'ha comunicat aquesta decisió.
Imatge del vídeo on s'ha comunicat aquesta decisió.

L’Ajuntament de Picassent elimina els ‘xiringuitos’ del recorregut taurí

Esta mesura, presa entre el consistori i les penyes taurines del municipi, té com a finalitat garantir la seguretat de la ciutadana. El 'xiringuitos' s'ubicaran al pàrquing del poliesportiu.

| Sergi Tarazona Municipios

L'alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia i el regidor de Festes, Jaume Sobrevela, juntament amb les 4 penyes taurines del municipi, informen sobre la celebració de les festes en honor a Sant Cristòfor i els canvis introduïts en els festejos d’enguany. "L'Ajuntament, conjuntament amb les penyes taurines del municipi, hem pres la decisió de traure fora del recorregut dels actes taurins, els xiringuitos. D'esta manera, els 'xinringuitos' es traslladaran a un lloc alternatiu, com és el pàrquing del Poliesportiu", comunicava el regidor de Festes, Jaume Sobrevela, en un comunicat oficial junt amb L'alcaldessa de Picassent, Conxa García i els presidents de les quatre penyes taurines del poble.

L'espai habilitat per a la ubicació dels tradicionals 'xiringuitos' comptara amb totes les mesures de seguretat i espais de concienciació, amb la campanya que es realitza des del consistori "Crisma i Trellat". A més a més, hi haurà un punt violeta on s'oferiran tota classe d'informació amb l'objectiu de sensibilitzar i lluitar contra l'assetjament sexual. 'Els xiringuitos' tan sols estaran oberts els dies 8, 9, 15 i de juliol, de 15:00 h a 18:00 h de la vesprada.