| 25 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

La V Edició de la Mostra d'Art Urbà de l’Alcúdia de Crespins s'internacionalitza

L'art urbà continua creixent a l'Alcúdia de Crespins i ara suma dos nous murals en diferents barris del poble després de la cloenda de la V Edició de la Mostra d'Art Urbà.

| Sergi Tarazona Municipios

Amb les obres dels artistes Martzel, de Brasil, i Zabala, del País Basc, encarregats aquest any de posar història i color als carrers, l'Alcúdia de Crespins ja suma al voltant de 30 obres d'art urbanes pels murs i façanes del poble que sens dubte han canviat la mirada d'alguns llocs del poble.

El regidor d'Urbanisme, Jordi Caparrós, ha valorat molt positivament aquesta cinquena edició, la més nombrosa pel que fa a nombre d'inscrits, ja que han participat al voltant de 40 candidats de més 12 nacionalitats d'arreu del món. Un fet que per a l'edil demostra que "ens hem consolidat com una cita internacional per a les i els artistes urbans".

A més a més, Caparrós ha agraït la implicació de la ciutadania que ja és participi d'aquesta mostra i ha ressaltat el tracte acollidor que reben els participants.

Finalment, Caparrós convida a visitar el municipi i gaudir del museu d'art urbà en el qual "s'ha convertit el municipi gràcies a la MAUAC. Paga la pena visitar els nostres carrers i contemplar façanes que són veritables obres d'art. Totes elles realitzades per artistes internacionals que han deixat la seua petjada al nostre poble".