| 17 de Septiembre de 2021 Director Antonio Martín Beaumont

× Home España Medios Tribunales Opinión Estilo Chismógrafo Deportes Tecnología Tvcine Economía M. Ambiente ESdiario TV Mundo C. Valenciana Andalucía

Les cantaores valencianes “paren versos entre dones”

Una veintena d’artistes s’uneixen en una actuació amb música, vers i cant tradicional

| Redacción Valencia Municipios

Ontinyent continua vivint un estiu ple de cultura i espectacles dins de la programació “Cultura de Barri” i aquesta setmana serà el torn de l’espectacle “Parint versos entre dones”, on una vintena d’artistes valencianes compartiran escenari.

Els i les assistents podran gaudir de la música i el vers a les 20 hores a la plaça de Sant Domingo, amb les albaes i el cant valencià d’estil, que seran els grans protagonistes de la nit.

La regidora d'Igualtat, Natàlia Enguix, ha posat en valor la necessitat d'un espectacle com aquest que empodera i visibilitza les dones cantadores, dolçaineres, tabaleteres i instrumentistes, i impulsar a les noves incorporacions femenines dins de l'expressió de la cultura valenciana.

En paraules de la regidora, “totes sabem les dificultats que es poden trobar les dones al món de la música tradicional valenciana i projectes com aquest ajuden a trencar el sostre de vidre que encara els hi pesa”. A més, Enguix ha animat a tota la ciutadania d'Ontinyent a gaudir d'aquestes “dones amb veu de dones, amb missatges renovadors que són capaces de ser transmissores i creadores del discurs valent del feminisme actual des d'una perspectiva del cant tradicional valencià”, manifestava.la Colla

M’esperaràs?

La programació de “Cultura de Barri” d'aquesta setmana comença dijous 29 de juliol a les 22 hores amb la projecció de la pel·lícula “M'esperaràs?”, al pati del col·legi Vicent Gironés. El mateix dijous, però a les 23, la Plaça de la Concepció acollirà un nou concent d'Ontijazz a càrrec de la Jove Big Band Sedajazz. Un dia després, el divendres 30 de juliol, també a les 23 hores, a la plaça de l'Ajuntament tindrà lloc un concert de la Banda Agrupació Musical d'Ontinyent i el diumenge 31, el grup de percussió i dolçaina La Colla oferirà un concert amb “Tot per la Música” a la plaça de la Concepció a les 23 hores.