| 04 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
José de la Vega, guanyador de Duel de Veus.
José de la Vega, guanyador de Duel de Veus.

José de la Vega guanya la segona edició de ‘Duel de veus’

La final del ‘talent show’ d'À Punt ha tingut les actuacions especials de Rosa López i La Fúmiga.

| Sonia García Edición Valencia

Després de deu gales d'esforç, emocions i defensa de cançons de diferents estils, el concursant José de la Vega, gadità establit a Alacant, s'ha proclamat guanyador de la segona edició de Duel de veus, el concurs de talents d'À Punt que busca trobar la millor veu de la Comunitat Valenciana.

Un emocionat José de la Vega, en proclamar-se guanyador absolut de la gran final de Duel de veus, ha afirmat que deixar tot per a dedicar-se a la música quasi amb cinquanta anys havia valgut la pena. “Vaja si ha valgut la pena! Cada minut lluitant s'ha vist recompensat aquesta nit!”, ha assegurat l'artista.

Una final molt disputada, amb veus increïbles, plena d'emoció i estratègia. En un plató de 800 metres quadrats i davant d’un jurat format per Samantha, Sole Giménez i Pere Aznar, s'ha viscut una lluita “de tots contra tots”, en la qual cada duel d'intèrprets suposava l'eliminació del perdedor.

L'últim duel de la nit enfrontava José de la Vega i Ilu Pérez, de Petrer, que es queda a les portes de la victòria. Abans ja havien quedat eliminats els altres finalistes que havien defensat el seu repertori de cançons en els desafiaments: José Antoni, de Puçol; Kler, de Rafelcofer; María La Caria, argentina resident a València, i Dayan, de Castelló de la Plana.

Després de cantar Who wants to live forever, de Queen, The final countdown, de Europe, i Nessun dorma, de l'òpera Turandot, de Puccini, José de la Vega s’ha convertit en el guanyador de la segona edició d'aquest concurs i ha posat el punt final a deu setmanes damunt de l'escenari mostrant tècnica i capacitat d'emocionar el públic.

Rosa López i La Fúmiga, artistes convidats

La gala final ha tingut les actuacions de la convidada especial Rosa López, que va voler estrenar en el programa d'À Punt i en primícia en televisió el single Esa belleza, que formarà part del seu disc que eixirà a la llum el 2023. L'artista va destacar el nivell dels concursants, als quals va definir “no com a concursants, sinó com a artistes de ple dret”.

També ha actuat en directe el grup La Fúmiga, al costat de la cantant Esther, interpretant el tema “Hora blava”, del seu últim treball, Fotosíntesi. Un final perfecte que han aplaudit els seguidors i seguidores del programa en les xarxes socials i amb el qual Samantha s’ha emocionat veient l'actuació dels seus companys i amics.

En el backstage, la resta de participants que havien quedat eliminats en gales anteriors han seguit en directe cada duel acompanyats de Víctor Lucas, director artístic d'aquesta edició. Han aplaudit, han vibrat, han plorat i han celebrat cadascuna de les actuacions de les companyes i companys.

En la línia de la resta de gales, la final de Duel de veus ha sigut trending topic de tota Espanya en Twitter amb més de 3.000 tuits. A més, la seua audiència "supera fronteres", ja que el programa té un gran nombre de seguidors a l’Amèrica Llatina, que segueixen les gales a través del web d'À Punt. La final, com la resta del concurs, ja estan disponibles a la carta.