| 28 de Marzo de 2024 Director Antonio Martín Beaumont

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

Puig lamenta la mort del Policia de Calp i demana “màxima prudència”

El president ha traslladat “la tristesa màxima i la solidaritat de la Generalitat a la família” pel greu succés ocorregut durant la passada matinada

| A. Maestre Edición Valencia

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha lamentat aquest matí la mort del Policia Local de Calp Juan Manuel Policarpo Moll en ser arrastrat per l'aigua quan intentava salvar a un veí que s'havia quedat embossat en un cotxe, sorprés pel temporal i les fortes pluges.

Puig ha volgut “testimoniar la tristesa del Govern Valencià i la solidaritat màxima amb la família afectada”, per la mort d'una persona que ha estat “fins a l'últim moment fent un acte de generositat i servei públic extraordinari”, ha afegit.

El president ha manifestat que “és molt trist que passen aquestes circumstàncies, sabem de la perillositat que tenen moltes vegades les Forces de Seguretat i de Protecció Civil en els moments més dramàtics que viu una societat”.

Ximo Puig ha destacat que aquestes pluges torrencials que estan ocorrent en aquest final d'estiu i arribada de la tardor “és possible que seguisquen així i que continuen en llocs concrets, i ha reclamat que “cal ser el més prudents possibles”. El cap del Consell ha alertat que “hi ha molts llocs on no hem de transitar quan hi ha alertes de prevenció d'aquestes característiques” i ha reclamat “la màxima precaució a tota la població i la màxima prudència”.

 

Puig ha demanat que en el moment en el que es divulguen avisos per una alerta, per les forces de seguretat o pels serveis meteorològics o emergències, “per a previndre i evitar que puguen haver-hi desgràcies com aquesta, cal seguir en tot moment les indicacions”, ha resolt.