| 04 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

La delegada del Consell es reunix amb els alcaldes de Culla i Benassa

Susana Fabregat ha visitat les dos localitats de l'Alt Maestrat per a conéixer de primera mà les necessitats dels seus ajuntaments

| J. Giménez Edición Castellón

La delegada del Consell a Castelló, Susana Fabregat, ha visitat les localitats de Culla i Benassal amb l'objectiu de conéixer les necessitats dels dos municipis de l'Alt Maestrat i l'estat de les inversions de la Generalitat en els dos municipis.

Fabregat s'ha reunit amb Heredio Bellès, alcalde de Culla, qui ha realitzat un repàs de les principals necessitats del municipi com la creació d'un centre de dia, la millora de vials o el condicionament d'un aparcament per a automòbils i autobusos.

Posteriorment, Fabregat s'ha desplaçat a Benassal on ha mantingut una trobada de treball amb la seua alcaldessa, Elia García, i representants de la corporació municipal. En esta reunió s'han abordat projectes estratègics per a la ciutat, especialment en matèria de turisme, serveis socials, educació o la creació d'un taller d'ocupació.

Fabregat ha destacat que amb estes reunions es posa de manifest “el ferm compromís del president de la Generalitat, Carlos Mazón, amb els municipis de l'interior de la província de Castelló” amb l'objectiu de “tindre una escolta activa i pròxima per a conéixer les seues propostes per a millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans”.