| 05 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

Huit agències alemanyes interessades a conéixer el turisme Il·licità

Els operadors alemanys han visitat els llocs més emblemàtics de la ciutat d'Elx

| Redacción Elche Edición Elche

La Sala Multiusos del Centre de Congressos ha acollit aquest matí la trobada entre 19 empreses turístiques de la Província d'Alacant i huit agències alemanyes especialistes en turisme de Congressos i Reunions. En el MICE, les empreses han mostrat els avantatges del seu producte i de la ciutat il·licitana en una sèrie d'entrevistes amb els agents alemanys.

La reunió organitzada pel Patronat de Turisme Costa Blanca, el Patronat de Turisme d'Alacant, l'OET (Oficina Espanyola de Turisme) de Frankfurt i Visitelche, ha oferit la possibilitat que els potencials compradors alemanys pogueren visitar en primera persona els llocs emblemàtics del turisme a Elx. 

En la visita guiada que han realitzat se'ls ha explicat tot sobre la ciutat. Han pogut conéixer l'Hort del Capellà, el centre històric o el conjunt de la basílica, entre altres destacats llocs. A més, han assistit a una demostració d'escala dels palmereros i han degustat dàtils il·licitans.