| 05 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

Comença el servei de socorrisme diari a les platges d'Elx

Les passarel·les i els llavapeus estan condicionats i ja han entrat en funcionament els 8 kioskos que hi ha a Elx, així com els 11 llocs d'hamaques i ombrel·les

| Redacción Elche Edición Elche

Arranca el servei diari de salvament i socorrisme a les platges d'Elx. Des de dijous passat, 1 de juny, més d'una trentena de persones vetlaran per la seguretat dels banyistes fins a setembre. Al juny i setembre es disposarà de quatre llocs de socors en L'Altet, Arenals del Sol, Carabassí i La Marina de 10.00 a 19.00 hores. El servei comptarà amb un coordinador del servei, dues motos aquàtiques, dos patrons d'embarcacions, dues ambulàncies, 4 tècnics en emergències sanitàries (TES) i 13 socorristes.

Al juliol i agost s'habilitaran set llocs de socors en L'Altet, Arenals del Sol, Carabassí, El Pinet, La Marina i el rebrioix de 10.00 a 20.00 hrs. Comptarà amb un coordinador del servei, dues motos aquàtiques, dos patrons d'embarcacions, dues ambulàncies, quatre tècnics en emergències sanitàries i 24 socorristes.

Hi haurà servei de platges adaptades durant tota la temporada estival. Al juny i setembre l'horari serà de 10.00 a 19.00 hrs amb tres socorristes, dos en Arenals del Sol i un en La Marina. Mentrestant, al juliol i a agost l'horari serà de 10.00 a 20.00 hores amb quatre socorristes, tres en Arenals del Sol i un en La Marina.

Quant als serveis, com les passarel·les i els llavapeus estan condicionats i ja han entrat en funcionament els 8 kioskos que hi ha a Elx, així com els 11 llocs d'hamaques i ombrel·les. El servei de banys estarà disponible des de l'1 de juliol fins al 12 d'octubre.

A més, enguany com a novetat s'han adquirit alguns elements com a cadires amfíbies, cadires de dutxa, kit de crosses amfíbies, caminador platja i una passarel·la flexible.