| 05 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

Detinguda una parella que es trobava de pas per a traficar amb drogues

Els barbitúrics adquirits per la dona solament poden ser subministrats sota recepta mèdica i corresponen a la família de la benzodiazepines

| Redacción Elche Edición Elche

La Policia Nacional ha detingut a Elx a una dona acusada d'un delicte de falsedat documental en descobrir-se que, presumptament, havia falsificat diverses receptes mèdiques utilitzant les dades de la seua mare, de 81 anys, per a obtindre barbitúrics en un farmàcia de la ciutat.

La investigació es va iniciar per una comunicació de l'àrea de Participació Ciutadana de la Comissaria després de rebre un correu electrònic en el qual el remitent indicava haver detectat una possible falsificació de receptes, segons han informat aquest divendres fonts policials.

Els barbitúrics adquirits per la dona solament poden ser subministrats sota recepta mèdica i corresponen a la família de la benzodiazepines, fàrmacs que solen usar-se per a tractar problemes d'ansietat o insomni.

Els investigadors van visualitzar les imatges de la càmera de seguretat de la farmàcia on la dona havia obtingut els medicaments de manera fraudulenta, la qual cosa va permetre la seua identificació i posterior detenció.

L'arrestada, de 51 anys i nacionalitat espanyola, ha sigut posada en llibertat després de prestar declaració en dependències policials, quedant a l'espera de ser citada per a comparéixer en seu judicial.