| 05 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

Inscripcions obertes per als Premis Emprén UMH 2023

| Redacción Elche Edición Elche

Premiar la innovació de projectes de la província d'Alacant és l'objectiu amb el qual el Parc Científic de la Universitat Miguel Hernández (PCUMH) d'Elx ha llançat els Premis Emprén UMH 2023, dirigits a reconéixer i donar suport a idees emprenedores, així com a start-ups de recent creació. Aquesta iniciativa, que compta amb la col·laboració d'ajuntaments i institucions de la província d'Alacant, repartirà més de 18.000 euros en premis. 

Les idees seleccionades per a participar en aquests Premis seran redirigides a una de les diferents seus del programa Emprén UMH: Altea, Aspe, Orihuela, Sant Joan d'Alacant o Torrevieja. En aquest sentit, des de la inscripció al programa, els tècnics d'Emprenedoria del Parc Científic assessoraran els emprenedors o promotors de start-ups perquè puguen seleccionar aquella que millor encaix amb la seua idea o projecte innovador.

Aquest programa gratuït, a més de premis econòmics, també ofereix mentoring a emprenedors que vulguen posar en marxa un negoci innovador i a empreses que busquen créixer, millorar o expandir-se. A més, les persones seleccionades per a participar en la iniciativa podran assistir a activitats en les quals conéixer altres experiències emprenedores.

En finalitzar el programa, les propostes finalistes presentaran el seu projecte davant un jurat i podran optar a diferents premis de fins a 2.500 euros. Així mateix, tindran accés directe al programa Marató de Creació de Start-ups UMH, que repartirà més de 80.000 euros en premis entre les iniciatives guanyadores, i es beneficiaran d'avantatges en la contractació de serveis de prototipado per part del Parc Científic de la UMH.

Les persones interessades a desenvolupar la seua idea innovadora a través d'aquests Premis poden inscriure's al programa a través del formulari habilitat en la web d'Emprende UMH