| 05 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

El MUPE celebra la festa de la cultura amb la 'Museum Week'

Del 5 a l'11 de juny el museu participa amb les seues xarxes socials en aquesta proposta que compta amb 60.000 participants de més de 100 països

| Redacción Elche Edición Elche

Per nové any consecutiu el Museu Paleontològic d'Elx (MUPE) se suma a la iniciativa global ‘Museum Week’, que compleix el seu desé aniversari. Així, del 5 a l'11 de juny les xarxes socials del museu il·licità aniran difonent amb tothom el seu treball i experiència entorn de set temes amb la finalitat de buscar la participació i interacció del públic.

Aquest esdeveniment, sorgit a França i avalat per la UNESCO, compta ja amb 60.000 participants de més de 100 països, convertint-se en la setmana internacional oficial dels museus. Per nové any consecutiu el Museu Paleontològic d'Elx (MUPE) se suma a la iniciativa global ‘Museum Week’, que compleix el seu desé aniversari.

Així, del 5 a l'11 de juny les xarxes socials del museu il·licità aniran difonent amb tothom el seu treball i experiència entorn de set temes amb la finalitat de buscar la participació i interacció del públic. Aquest esdeveniment, sorgit a França i avalat per la UNESCO, compta ja amb 60.000 participants de més de 100 països, convertint-se en la setmana internacional oficial dels museus. 

Amb el lema ‘Naturalesa i Cultura’, aquesta edició plantejarà set temàtiques i set etiquetes amb diferents objectius. La setmana arrancarà amb #MedioAmbienteMW, en commemoració del Dia Mundial del Medi Ambient. I seguirà el dimarts amb els avanços tecnològics (#Web3MW).

La importància cultural, històrica i social del menjar serà la protagonista del dimecres (#AlimentosMW); i el dijous es tractarà el paper dels oceans en la salut i benestar del planeta (#OceanosMW). Per part seua, la intel·ligència artificial (#IAMW) i el patrimoni (#PatrimonioMW) seran els objectius del divendres i dissabte, respectivament. Ja l'últim dia, 11 de juny, s'utilitzarà l'etiqueta #SolMW per a sensibilitzar sobre la importància del sol i les energies renovables.

Amb aquesta proposta, el Museu Paleontològic d'Elx continua treballant per difondre la labor d'investigació, conservació i difusió de la Fundació Cidaris.