| 04 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Els experts de tresors amb historia
Els experts de tresors amb historia

Tresors amb història' et convida al programa del 23 d'abril a Morella

Comencen les gravacions de la tercera temporada del programa que presenta Carolina Ferre torna a la recerca dels tresors més emblemàtics dels valencians dels últims 200 anys.

| Redacción Valencia Municipios

Tresors amb història, el programa de Carolina Ferre en À Punt, arranca la tercera temporada a la recerca dels objectes que han perfilat la forma de vida dels valencians i valencianes. La filosofia del programa és, a través d'objectes dels últims 200 anys, narrar la història de la Comunitat Valenciana. El programa busca ferramentes del camp, indumentària tradicional, estris de la vida quotidiana o relacionats amb els esports o la cultura... Qualsevol objecte amb una història significativa i un valor emotiu per als propietaris i familiars.

Carolina Ferre i el seu equip d'historiadors, format per Irene Ballester, Vicent Baydal i Joan Seguí, els experts Paco Lloret, Susi Díaz i, com a novetat, Pep Gimeno Botifarra, visitaran deu noves localitzacions icòniques de la Comunitat Valenciana on organitzarem un gran esdeveniment i analitzarem els objectes que han marcat les nostres vides.

Una d'aquestes gravacions serà a l'Ajuntament de Morella, el diumenge 23 d'abril i volem convidar-vos a la localitat i a la comarca dels Ports a participar de forma activa al programa. Tresors amb història necessita la vostra ajuda per a construir l'arxiu que represente el patrimoni cultural valencià dels últims 200 anys. Els millors tresors passaran a formar part de l'exposició que organitzarà l'ETNO, el Museu Valencià d'Etnologia.

Estem a la recerca d'objectes de Morella i dels voltants, busquem aquests tresors que amaguen històries meravelloses. No dubteu a buscar aquestes peces úniques i pujar-les al web www.tresorsambhistoria.es o enviar un correu a info@tresorsambhistoria.es. El vostre tresor familiar podria aparéixer al programa i ser una de les peces estrela de l'exposició de Tresors amb història.