| 04 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

Turisme reforça la xarxa de webcams a la Comunitat Valenciana

Les webcams són objecte de diverses accions de difusió, tant en els perfils de xarxes socials com en els butlletins sobre destinacions i plans per a organitzar escapades

| Noel Rodilla Edición Valencia

El portal turístic de la Comunitat Valenciana reforça amb noves connexions una de les seccions amb més visites. Es tracta de la seua xarxa de webcams, a través de la qual es pot gaudir de diversos paisatges i enclavaments en temps real a través del streaming.

Esta selecció de càmeres que emeten en directe diverses panoràmiques sobre platges, paisatges o localitats està creixent amb noves instal·lacions. Es tracta d'una manera innovadora d'acostar les persones usuàries del portal web a destinacions turístiques variades i anticipar l'ambient, la llum i tot el que els espera en una futura escapada.

Estes webcams són objecte de diverses accions de difusió, tant en els perfils de xarxes socials de la Comunitat Valenciana, com en els butlletins, o newsletters, que periòdicament inspiren i suggerixen destinacions i plans per a organitzar escapades. Es tracta d'una manera molt directa de presentar al visitant la immensa varietat de paisatges naturals i urbans de la Comunitat Valenciana.

La xarxa de webcams de la Comunitat Valenciana obri finestres en directe a llocs tan emblemàtics com ara Morella o Forcall, amb places i carrers d'aspecte medieval. També és possible gaudir de la platja de Voramar a Benicàssim, les Termes Marines El Palasiet o la platja de l’Albir a l'Alfàs del Pi.

La immensitat de la platja de Llevant a Benidorm o l'animada zona portuària des de la platja de les Arenes a València també queden a l'abast de qualsevol, a més de l'agradable entorn de l'ajuntament d'Alacant, l'esplanada d'arena de Piles o el centre històric de Requena.