| 05 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Gala del concurs 'De major vull ser com…'
Gala del concurs 'De major vull ser com…'

Arranca la VII edició del concurs 'De major vull ser com…'

El concurs de vídeos, dirigit a estudiants de l'ESO, Batxillerat i FP, repartix 16.000 euros per a material científic i tecnològic

| Noel Rodilla Edición Valencia

Arranca la VII edició del concurs de vídeos ‘De major vull ser com…’. Esta nova edició compta amb un nombre més elevat d’organitzadors. A la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (Fisabio) i la Universitat de València s’unixen l’Institut d’Investigació Sanitària de l’Hospital Clínic de València (Incliva), l’Institut d’Investigació Sanitària La Fe (IIS-La Fe) i l’Institut d’Investigació Sanitària i Biomèdica d’Alacant (Isabial).

El certamen, dirigit a estudiants d’Ensenyança Secundària Obligatòria (ESO), Batxillerat i Formació Professional de la Comunitat Valenciana, permet investigar i identificar referents de dones o col·lectius de dones en disciplines científiques, tecnològiques i innovadores.

La finalitat és promoure i premiar aquells vídeos realitzats per les generacions de jóvens estudiants, que identifiquen referents femenins i reconeguen una realitat que invisibilitza i impedix el desenvolupament professional de les dones científiques.

El concurs de vídeos ‘De major vull ser com...’ té una dotació econòmica de 16.000 euros en premis que es repartiran en quatre modalitats, que corresponen al millor guió, la millor producció, el vídeo més innovador en la selecció del personatge i el millor vídeo reconegut pel públic. En cada una de les quatre modalitats s’establixen dos categories, la primera engloba ESO i Cicle Bàsic d’FP, i la segona, Batxillerat i Cicle Mitjà i Superior d’FP.