| 06 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Camí d'accés al Puntal del Llop a Llíria
Camí d'accés al Puntal del Llop a Llíria

El Consell i Diputació de Valencia junts per a millorar els camins rurals

El secretari autonòmic d'Agricultura es reunix amb el director general de Medi Natural i Animal i el director de Carreteres de la Diputació de València per a establir les bases

| Noel Rodilla Edición Valencia

Les conselleries d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i de Medi Ambient, Aigua, Infraestructures i Territori i la Diputació de València han acordat treballar conjuntament en la millora de camins rurals durant els pròxims anys.

Així, el secretari autonòmic d'Agricultura, Javier Bartolomé; el director general de Medi Natural i Animal, Raúl Mérida, i el director de Carreteres de la Diputació, Javier Piedra, han mantingut una reunió per a establir les bases per a treballar conjuntament en el pla d'obres de camins rurals, matèria en la qual les dues administracions compartixen competències.

Durant la trobada, s'han posat els fonaments per a la màxima coordinació durant esta legislatura en el condicionament de vies pecuàries de molt d'interés per a vertebrar el territori. Les dues administracions compartixen la necessitat de donar solucions a les zones rurals.