| 05 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Orquestra de la Comunitat Valenciana
Orquestra de la Comunitat Valenciana

L'Auditori de Catelló rep a l'Orquestra de la Comuntiat amb Gustavo Gimeno

Els nous abonaments culturals de l'Auditori per al primer trimestre de 2024 estan ja a la venda

| Noel Rodilla Edición Valencia

La Vicepresidència Primera i Conselleria de Cultura i Esport, a través de l’Institut Valencià de Cultura, presenta el dimecres 20 de desembre, a les 19.30 hores, un concert de l’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV) amb la direcció de Gustavo Gimeno.

El reconegut director valencià proposa en esta ocasió, a la gran sala simfònica de l’Auditori de Castelló, un exuberant programa que inclou l’últim treball orquestral de Jean Sibelius, la seua setena simfonia, així com una nova incursió en l’univers mahlerià amb la seua primera simfonia, Titán.

Les dos obres mostren l’aposta de l’OCV, orquestra titular del Palau de les Arts de València, per oferir en esta temporada obres crepusculars dels grans compositors.

L’OCV, amb Gustavo Gimeno com a director musical, ha fet durant estos últims dies una gira en la qual ha visitat les tres capitals de província de la Comunitat Valenciana, amb uns concerts que mostren l’aposta del Palau de les Arts Reina Sofía per oferir una programació en tot el territori valencià.

Gimeno és una de les batutes de referència per a l’OCV, amb la qual treballa de manera interrompuda des de 2019, i és també, en l’actualitat, el director titular de la Filharmònica de Luxemburg i la Simfònica de Toronto.

El concert forma part de l’abonament de tardor de l’Auditori de Castelló. Els nous abonaments, corresponents al primer trimestre de 2024, ja es poden renovar fins al 21 de desembre i aquelles persones que s’hi vulguen abonar per primera vegada ho podran fer des del 26 de desembre.

Cal recordar que, per als tres primers mesos de 2024, l’abonament de l’Auditori oferix nou grans concerts a preus reduïts, entre els quals destaquen els de Sokolov, Andrè Schuen o l’Orchestre de l’Opéra Royal de Versailles amb Samuel Mariño, entre altres. L’Orquestra de la Comunitat Valenciana també oferirà dos grans recitals en els primers mesos de l’any que ve.