| 07 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

Ivace Energia destinarà 750.000 euros per a impulsar la biomassa

Estes ajudes serviran per impulsar este sector en empreses i entitats de tota la Comunitat Valenciana

| Noel Rodilla Edición Valencia

L’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) ha obert la convocatòria d’ajudes per a impulsar la biomassa en les empreses i les entitats del nostre territori, per a la qual cosa destinarà enguany un total de 750.000 euros.

Aquesta línia d’ajudes a fons perdut preveu, amb caràcter general, ajudes que arriben al 45 % del cost dels projectes que suposen la utilització de la biomassa. A més, en el cas de les mitjanes empreses, aquest percentatge pot augmentar 10 punts i per a les petites empreses i entitats, un màxim de 20 punts.

El termini per a la presentació de sol·licituds es prolongarà fins al pròxim 3 de novembre i es podrà acollir a aquestes ajudes qualsevol entitat o persona jurídica, de naturalesa pública o privada, incloent-hi les agrupacions sense personalitat jurídica i les comunitats de béns, així com empresàries o empresaris individuals.