| 23 de Marzo de 2024 Director Antonio Martín Beaumont

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse

El Teatre Arniches torna a ser l’epicentre del circ en la Nit del Circ Valencià

La gala tindrà lloc aquest dissabte 26 de novembre a les 19.30 hores i comptarà amb l’actuació de huit artistes

| A. Maestre Edición Alicante

L’Institut Valencià de Cultura celebra en el Teatre Arniches una nova edició de la Nit del Circ Valencià el dissabte 26 de novembre a les 19.30 hores.

La delegada territorial de l’IVC a Alacant, Alicia Garijo, celebra que l’Arniches aculla de nou aquesta cita, que és una mostra del talent circense valencià, i la prova de com el circ continua evolucionant i posicionant-se com una de les grans disciplines dins de les arts escèniques. Garijo ha dit: “No és una novetat albergar un espectacle de circ en el Teatre Arniches, però sí que és una satisfacció veure com any rere any aquesta cita creix en qualitat”.

 

L’Associació de Professionals de Circ de la Comunitat Valenciana, sota la coordinació d’Elena Ludwig i Rocío Abolafia, i la direcció artística de Rubén Río, produeix aquesta gala de circ, que se celebra per a donar visibilitat a artistes i companyies circenses valencianes, alhora que per a contribuir a la divulgació del circ com a art escènica singular. 

Claudia Gynther, Neus Bernad, Miguel Barreto, Noemí Burgos, Laura Zamora, Guillem Fluixà, Rosa Schmid i Nicoló Marzoli són els artistes que, a través de diferents números independents de cércol, ‘hula-hoop’, suspensió capil·lar, malabars o acrobàcia dibuixaran sobre l’escenari un mapa del circ valencià d’ara amb la música en directe de Roge Magdaleno, Rubén Río i Tai Brotons

Entrades a la venda en IVC