| 20 de Abril de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Portada del documental
Portada del documental

‘Hèrcules, 100 anys d’un mite’, el documental d' À Punt per a l’Hèrcules

Es presenta este dijous a Alacant i s’estrenarà diumenge a la televisió pública valenciana a partir de les 20:00 hores

| Juanjo Morote Edición Alicante

Es tracta d’uns dels actes més importants del centenari. El documental ‘Hèrcules, 100 anys d’un mite’ i es presenta hui en societat a les 19:30 h, als cinemes Odeon de Sant Vicent del Raspeig. L’estrena en la televisió serà el diumenge 2 d’abril a les 20:00 h, a À Punt.

Amb motiu de la celebració del centenari de l'Hèrcules CF i dins de les activitats pròpies de l’efemèride, el documental que repassa els cent anys de vida del club blanc-i-blau, abasta des dels seus inicis fins a l'actualitat, amb imatges d'arxiu, entrevistes a jugadors i entrenadors, historiadors i amb la participació d'aficionats, periodistes i socis de l'entitat. Es tracta d’un treball coral afavorit i sufragat pel canal autonòmic À Punt, produït per Oceànica Films i amb l'estreta col·laboració de la comissió de la fundació del centenari.

L’Hèrcules CF és a Alacant com la plaça dels Estels als seus èxits.

Un binomi indivisible que compleix cent anys gràcies a la iniciativa de Vicente Pastor de la Llosa Alfosea, quan amb catorze anys va crear l'Hèrcules d'Alacant, prenent com a referència la fortalesa i la grandesa del semideu mitològic. D'aquell impuls original va nàixer en 1922 l'Hèrcules Football Club. Un segle més tard, el crit de “Macho Hércules” continua vigent, malgrat el posicionament del club a la cuarta categoria del futbol espanyol.