| 04 de Mayo de 2024 Director Benjamín López

× Portada España Investigación Opinión Medios Chismógrafo Andalucía Castilla y León Castilla-La Mancha C. Valenciana Economía Deportes Motor Sostenibilidad Estilo esTendencia Salud ESdiario TV Viajar Mundo Suscribirse
Ciutat de la justícia de Castelló
Ciutat de la justícia de Castelló

La Generalitat millora la Ciutat de la Justícia de Castelló

En 2024 es posaran en marxa quatre noves actuacions, entre les quals l'estudi de viabilitat per a ampliar la seu judicial

| Noel Rodilla Edición Castellón

La Conselleria de Justícia i Interior finalitzarà, o posarà en marxa, en 2024 obres d’infraestructures judicials per més de 3,4 milions d’euros a la Ciutat de la Justícia de Castelló.

En concret, es troben en execució obres per més de 2,9 milions d’inversió, que està previst finalitzar durant l’any que ve, i es posaran en marxa quatre noves actuacions, entre les quals destaca la realització d’un estudi de viabilitat per a ampliar la seu judicial en una parcel·la ja existent.

A més d’este estudi, en 2024 es faran obres per a millorar l’accessibilitat a la seu judicial de Castelló, s’instal·laran marquesines per a la protecció de les pluges a la porta del jutjat de guàrdia i se substituirà el sistema de detecció d’incendis. Estes actuacions que es posaran en marxa tenen una inversió prevista de 473.000 euros.

Actuacions en execució

A la seu de la Ciutat de la Justícia de Castelló es troben en execució actuacions per valor de 2.934.919 euros.

En concret, les obres d’intervenció i reparació de patologies en façanes, per import d’1.648.655 euros; l’adequació de l’espai P3a Jutjat Penal de nova creació, per import de 52.142 euros; l’adequació de l’espai de mediació i la sala Gesell, per import de 227.291 euros; les obres d’habilitació OAVD (Oficina de Denúncies), per import de 354.718 euros; les obres de modernització dels sistemes audiovisuals de la sala d’actes, per import de 88.731 euros; les obres per a la millora de l’eficiència energètica mitjançant energia fotovoltaica, per 144.513 euros, i les d’il·luminació, per import de 418.869 euros.